Thẻ » Xiumin

Ta ta ra ta ra ta ra ra ta rata ra ra ta ra ta ra ta ra ra ta raTa ta ra ta ra ta ra ra ta rata ra ra ta ra ta ra ta ra ra ta ra…

163 more words
Tak Berkategori

PEREBUTAN KUASA

Hasil perebutan kuasa ke atas toys dengar nya. Even si adik nya nampak cute macam anak Jepun, percayala sahabat-sahabat, beliau pernah balik dari taska dengan mata lebam sebelah. 119 more words

[FREELANCE] Not Allowed to Hug

Not Allowed to Hug

EXO’s Xiumin and Park Boyoung | Romance | PG
Aqueera @Poster Channel | Deevae,2016

Tadi kan aku sudah bilang, pegangan tangan saja membuatku tak ingin melepasmu, tapi sekarang kau malah memelukku? 949 more words

Romance

[3/5_ENG SUB] 160917 MBC Infinite Challenge - First Meeting (EXO Cut)

*Basically full EXO cut, just uploading in parts to reduce subbing burden ^^;;

Stream

VimeoVidto

Download

MEGA | Mediafire
MP4 720p (675.3MB)

Subbed by wangseja… 11 more words

Subbed Videos

[1/5_ENG SUB] 160917 MBC Infinite Challenge - First Meeting (EXO Cut)

*Basically full EXO cut, just uploading in parts to reduce subbing burden ^^;;

Stream

VimeoVidto

Download

MEGA | Mediafire
MP4 720p (312.4MB)

Subbed by wangseja… 11 more words

Subbed Videos

SOALAN BOCOR RAYA

Hari Raya Aidiladha.

SELAMAT HARI RAYA, sahabat.

Semoga keberkatan hari raya ini sentiasa bersama kita semua. Maaf andai ada tersilap bahasa tutur kata.

Dah bertahun raya haji berlingkor tido kat kolumpo, tapi this year I decided to celebrate it with my fam. 359 more words